Bästa odds på att Sverige vinner fotbolls VM 2018

Var hittar man bästa odds på att Sverige vinner fotbolls VM 2018?

Jo, det bästa oddset får man genom att jämföra odds från flera spelbolag. I ex Betsmarts oddsjämförelse kan man snabbt se vilket som är det bästa oddset på att Sverige vinner VM i fotboll 2018. I skrivande stund är det bästa oddset hela 299 ggr pengarna! Är det högt eller lågt? Vi tycker att detta är ett klart överodds och visst kommer det att bli svårt men vi har ett bra lag och det finns absolut chans även för ett lag som Sverige att gå hela vägen!

Bästa odds på att Sverige vinner fotbolls VM 2018

Odds på att Sverige vinner fotbolls VM 2018

Tittar vi på samtliga 45 spelbolag som vi har i vår lista så finns det helt klart en spridning när det gäller oddset på Sverige. Högst odds finns hos de spelbolag som har Sverige som sin huvudmarknad. Där finns det intresse av att boosta det svenska oddset för att därmed få fler nya oddsspelare innan VM. Men det kan vara farligt att ge ett för högt odds på Sverige om vi skräller och går hela vägen!

Bästa odds på Sverige i VM 2018
Bethard 299 ggr pengarna
Bet365 151 ggr pengarna
Coolbet 150 ggr pengarna

Därefter finns flera spelbolag med ca 150 ggr pengarna eller strax under. Ett rimligt odds för att Sverige skulle kunna vinna VM är således ganska nära 150 ggr insatsen. Bethard har satt ett stort överodds och det är bara att tacka och ta emot.

Bethard oddsbonus

Bethard har även en bra oddsbonus till alla nya spelare på 100% upp till 1000 kr! Sätter du in 1000 kr har du totalt 2000 kr att spela för. Bethard har högsta odds på många av de spel där Sverige är inblandade så det finns gott om spelvärde hos Bethard under fotbolls VM 2018. Utöver en bra bonus finns även en bra kampanj som ger boostade odeds när man spelar 5 matcher eller fler på sin spelkupong.

Till Bethard