Bästa odds Spanien – Sverige 15 juni EM 2020

Här hittar du bästa odds på Spanien – Sverige 15 juni EM 2020. Värt att tänka på är att Spanien har hemmaplan då matchen spelas i Bilbao. Matchstart är kl 21.00 och den sänds i SVT samt via livestream av SVT Play.

Bästa odds Spanien - Sverige 15 juni EM 2020

Bästa odds Spanien – Sverige

Bästa 1X2 odds odds vid fulltid på matchen Spanien – Sverige:

1 bästa odds 1,36 hos Bet365

X bästa odds 4,80 hos William Hill

2 bästa odds 10,0 hos Unibet

Tittar man lite närmare på oddsen så är Spanien enormt stora favoriter. Spelbolagen ger dem ca 75% chans att vinna matchen. Senast lagen möttes i Em kvalet vann Spanien med 3-0 och spelade ut Sverige som knappt fick låna bollen.

En liknande matchbild är att vänta, men förhoppningsvis kan vi få till lite mer eget spel och skapa lite farliga kontringar. I hemmamatchen mot Spanien var det jämnt och den slutade 1-1 efter en sen spansk kvittering. Sett till oddsen tycker vi att krysset är det bästa spelet som känns spelbart ned till 4,50.

Övriga odds på första EM matchen

Det kommer finnas en stor mängd odds på matchen Spanien – Sverige den 15 juni 2020. Spelbolagen har laddat upp och bl a följande marknader tycker vi är intressanta:

Första målskytt – I Sverige är det onekligen Quison som har bästa förutsättningarna att göra mål. Intressant spel.

Rätt resultat – Sverige kommer att gå för en målsnål match 0-0 eller 1-1 är ett drömresultat för Sverige. Att Sverige gör mer än ett mål är inte troligt.

Halvtid/Fulltid – I halvtid har Sverige goda chanser att hålla nollan och klara kryss. Det gjorde man i senaste bortamatchen mot Spanien, då samtliga mål kom i andra halvlek.

Båda lagen gör mål – Ja, att Spanien gör minst ett mål är troligt. Att Sverige gör ett mål är inte lika troligt men det finns ändå goda chanser till det som vi ser det.

Dubbelchans – (1X, X2, eller 1,2) Detta är ett bra sätt att bygga ett systemspel på. 1X känns som ett säkert bet då Spanien spelar på hemmaplan.