Bästa odds Sverige – Norge 8 Sept 2019

Vi listar bästa odds Sverige – Norge 8 Sept 2019 i Em kvalet på Friends Arena kl 20.45. Vi tittar lite extra på spelen fulltid, första målskytt och rätt resultat.

Bästa odds Sverige - Norge 8 Sept 2019

Sverige – Norge Fulltid 1X2

Detta är en riktigt intressant match där Sverige är favoriter. Helt rätt tycker vi och fulltid 1X2 är spelbart ned till ca 1.80 på svensk seger enligt vår bedömning.

1 bästa odds 1,83

X bästa odds 3,50

2 bästa odds 4,50

Sverige kommer gå för seger för att på så sätt avgöra EM kvalet. Norge kommer inte kunna gå ikapp oss då. Visst har Rumänien en liten chans men vi tror att om Sverige besegrar Norge så blir det spel i EM 2020! Läs även fler Speltips på Sverige – Norge för mer info om matchen, laguppställningar m.m.

Samtliga odds från Coolbet

Förste målskytt

Att spela på förste målskytt handlar i första hand om att hitta någon av de troliga målskyttarna och se om oddset är spelbart. För Sveriges del räknar vi med Berg/Quaison på topp och då är det någon av dessa som bör göra första målet.

Berg bästa odds 4,00

Quison bästa odds 4,35

Rätt resultat Sverige – Norge

En annan av de vanligaste och bästa spelformerna är rätt resultat. Här är det lite mer slumpen som avgör exakt vad resultatet blir. Men oddsen är ofta höga och då kan det ändå vara spelbart. Förra matchen slutade 3-3 och det är ett resultat som skulle ge hela 100 ggr pengarna hos Coolbet.

Nu tror vi på en mer försvarsinriktad insats för svensk del och då tror vi att 2-0 ligger nära till hands. Detta spelas som bäst till oddset 8 ggr pengarna hos Coolbet.

Coolbet med 500 kr bonus

För den som vill prova på spelbolaget med Sveriges bästa odds så får man just nu 500 kr i bonus hos Coolbet. Den som sätter in 500 kr med bonuskoden ODDS2019 får då 500 kr estra att spela med. Till erbjudandet