Bästa odds på Rumänien – Sverige i EM kvalet 15 november

Vi har hittat bästa odds på Rumänien – Sverige i EM kvalet 15 november 2019. Och det är inte oväntat en jämn match som spelbolagen har svårt att sätta odds på.

Bästa odds på Rumänien – Sverige

Innan vi tittar på bästa odds på Rumänien – Sverige skall vi vara medvetna om förutsättningarna. Rumänien måste vinna för att kunna ha chans på att bli tvåa i gruppen. Om Sverige vinner är vi klara för EM. Blir det oavgjort är det bara för Sverige att vinna hemma mot Färöarna för att klara EM platsen och det gör vi alla dagar i veckan. Flera speltips på Rumänien – Sverige pekar på att just kryss är ett troligt resultat. Det tror även vi!

Bästa odds EM kval 15 november

1 bästa odds 2,85

X bästa odds 3,25

2 bästa odds 2.55

Samtliga odds från Unibet

Övriga intressanta odds i EM kvalet

Flera andra matcher i EM kvalet är klart intressanta att titta extra på sett till oddsen vi får. Vi tror på följande spel:

England – Montenegro 1 bästa odds 1,07 hos Unibet

Norge – Färöarna 1 bästa odds 1,07 hos Unibet

Bosnien – Italien 2 bästa odds 2,15 hos Unibet

Många av mötena i EM kvalet är väldigt ojämna och där är oddsen låga men de kan med fördel kombineras till en dubbel, tripplar, fyrlingar, femlingar eller ännu fler spel på en kupong.

Rumänien – Sverige

Fler intressanta odds på matchen kan man hitta om man tittar på förutsättningarna. Sverige kommer att göra allt för att hålla nollan. En poäng räcker ju. Det är onekligen ett spel att titta närmare på.

Även en målsnål match är trolig. Kanske att under 2.5 mål är ett bra spel då även 1-1 är ett troligt resultat.

Se även till att använda spelbolagens bonusar när du bettar för att få extra pengar att spela för. En av de nya bonusarna inför EM kval matchen mot Rumänien är 100% upp till 200 kr från NoAccountBet.