Spela på Sverige – Spanien i Em kvalet 2020

För alla som vill spela på Sverige – Spanien i Em kvalet 2020 så finns många intressanta odds att titta lite extra på. Missa inte heller att det går att få en bra oddsbonus hos Comeon som även ger bort en Sverige halsduk nu under EM kvalet!

Spela på Sverige - Spanien i Em kvalet 2020

Odds Sverige – Spanien

Fulltid 1X2: För de flesta är det enbart 1X2 spel som gäller och då kan man ju konstatera att Spanien är favoriter. Samtidigt vet vi att Sverige är mycket starka hemma på Friends arena. Spanien spelas till strax över 1.50 ggr pengarna och det är ok tycker vi. Men bättre spel är svensk seger.

Rätt resultat: Många väljer att spela på rätt resultat. Givetvis är det svårare att pricka in men återbetalningen är högre. Sverige siktar på en målsnål match och om det skulle bli svensk seger blir det gissningsvis 1-0 eller 2-1.

Halvtid: Detta är en intressant spelform. Många matcher avgörs i andra halvlek och kryss i halvtid är därför ganska vanligt. Detta spel kan vara ett alternativ till fulltid då matchen oftast är lite mer balanserad i första halvlek.

Rött kort: Detta är vårt specialspel på matchen. Spanien drabbades av ett rött kort i senaste matchen mot Rumänien och det kan mycket väl vara dags igen. Även Granqvist/Lindelöf spelar ibland med lite för små marginaler och det kan straffa sig mot Spanien och kanske ge dem ett rött kort. Intressant spel i denna matchen tycker vi!

ComeOn oddsbonus

Comeon har just lagom till EM kvalet uppdaterat sin oddsbonus och ger nu nya spelare 400% bonus upp till 400 kr på sport. Dessutom väntar en Sverigehalsduk till alla som registrerar sig fram till den 16:e oktober 2019. Sätt in 100 kr och spela med 500 kr på Sveriges EM kval matcher mot Malta och Spanien med extra spelkassa!

Till Comeon

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *