Betta på Fotbolls VM 2022 – Vinnare och skyttekung

Här hittar ni allt ni behöver för att kunna betta på fotbolls VM 2022. Vi tittar på vi på vinnare och skyttekung i VM turneringen.

Betta på Fotbolls VM 2022 - Vinnare och skyttekung

Betta på vinnare av VM 2022

Det vanligaste spelet att betta på är vinnare av VM 2022. Det går att spela på under hela turneringen men bäst odds får den som är tidigt ute med att pricka in rätt vinnare. Favoriterna har en tendens till att spelas ganska hårt de sista veckorna innan start och då sjunker oddsen. Tror man istället på en outsider kan man vänta ganska läge med sitt spel. Däremot finns det några lag som blivit bättre och bättre inför EM och även där bör man vara ute i tid och spela på dem. Viktigt är även att lägga ditt spel hos det spelbolag med svensk licens som har bäst odds.

Vi sammanfattar hur man bör tänka när man spelar på vinnare av VM 2022:

  1. Lägg ditt favoritspel tidigt helst långt innan VM startar
  2. Vänta länge med att spela på outsiders
  3. Jämför oddsen mellan spelbolagen

När det gäller favoriter som Frankrike och Brasilien så har de så bra trupper att skada på en enskild spelare inte gör så mycket. Därför kan man spela på dem tidigt.

Betta på Skyttekung

Betta på skyttekung i VM 2022 är lite likt att betta på vinnare. Men med den skillnaden att det är mer beroende av en enda person. Får han spela eller inte? Är han skadad eller ur form? Därför bör man vänta lite med att lägga sitt spel för att se att spelaren kan vara med i VM och att han kan räkna med att vara förstavalet.

Men det som liknar att spela på vinnare är att det ofta är någon av favoriterna som tar hem det. Spelar man på de fyra till fem troligaste vinnarna så får man ofta rätt. Det gäller bara att oddsen på dem är tillräckligt bra för att motivera det.

Vi sammanfattar hur man bör tänka när man spelar på skyttekung av VM 2022:

  1. Vänta länge med ditt spel och spela precis innan VM startar
  2. Outsiders vinner sällan skytteligan i VM
  3. Jämför oddsen hos flera spelbolag på dina favoriter

Bra spelbolag för denna typen av spel är ex Unibet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *