Vem vinner Fotbolls EM Damer 2022?

I sommar är det dags för ett nytt stort mästerskap i Fotboll och det är damernas tur att stå i rampljuset. Så vem vinner Fotbolls EM Damer 2022? Vi har alla vinnaroddsen och ett speltips.

Tror du att Sverige vinner får du just nu hela 10 ggr pengarna hos Unibet

Vem vinner Fotbolls EM Damer 2022?

Vem vinner Fotbolls EM Damer 2022?

Mästerskapet spelas mellan 6-31 juli i England. Sverige spelar i Grupp C tillsammans med Nederländerna, Portugal och Schweiz. Och Sverige är bara 6:hands favorit trots att man för närvarande är rankade som nummer två i Världen av Fifa. Det är bara USA som är rankade högre och de kommer inte vara med i ett EM. Så här ser vinnaroddsen för EM ut:

Vinnarodds EM damer

Spanien 5.50 hos Coolbet
England 6.00 hos Betsson
Frankrike 6.50 hos Betsson
Nederländerna 6.50 hos Betsson
Tyskland 9.00 hos Betsson
Sverige 10.00 hos Unibet
Norge 18.0 hos Coolbet
Italien 26 hos Bet365
Danmark 41.0 hos Coolbet

Spanien är favoriter och de har ett mycket bra lag och har de lägst oddset just nu. Med laget Barcelona som grund så har de vunnit allt. Är det då dags för Spanien att vinna ett mästerskap denna gång. Om vi får tro spelbolagen är det nog så.

England som är andrahandsfavorit är favoriter mycket pga att de har hemmaplan och har många rutinerade spelare. De kan med hjälp av publiken komma långt och får ses som en av utmanarna.

Sverige men spelbolagen har kanske glömt att Sverige kom 2:a i os senast och har ett mycket bra lag på gång. Många av spelarna är i sitt prime nu och det blir inte lätta att tas med. Om vi ska lägga ett speltips så får det bli på att Sverige vinner guld!

Så här spelar Sverige sina gruppspelsmatcher:

  • 13 juli 2022 kl 18:00 Sverige – Schweiz, Bramall Lane, Sheffield, England. Sänds i SVT/SVTPlay.
  • 17 juli 2022 kl 18:00 Sverige – Portugal, Leigh Sports Village, Leigh, England. Sänds i TV4/Cmore.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *